SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUNSPOR’DA MORAL YERİNDE

GİRESUNSPOR’DA MORAL YERİNDE

17 Nisan 2018 Salı - 09:30




Yeşil-Beyazlı ekibin Asbaşkan Kazancıoğlu, “Dört maç sonra kazanmak bizi biraz da olsa rahatlattı” dedi.





Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında sahasında Balıkesirspor Baltok'u 1-0 yenen Akın Çorap Giresunspor'un asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, önemli bir maçta galip geldikleri için mutlu olduklarını söylerken 4 maç sonra kazanarak moral bulduklarını ifade etti.

Puan sıralaması açısından kritik bir galibiyet aldıklarını belirten Kazancıoğlu, "Dört maç sonra kazanmak bizi biraz da olsa rahatlattı. Bu ligde maç kazanılmadığı takdirde her türlü sıkıntıya her takım açık. Bu galibiyet bunun için önemliydi” ifadelerini kullandı.

Kazancıoğlu, kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini ifade ederek, "Giresunspor tüm maçlara galibiyet parolasıyla çıkar. Kalan maçlarda galibiyet için mücadele edeceğiz. Bu sene istediğimiz yerde değiliz ancak ligi bitirebildiğimiz kadar yukarıda bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Kazandığımız için mutluyuz

Akın Çorap Giresunspor'un teknik direktörü Metin Diyadin, Balıkesir Baltok maçında alınan galibiyetle son 3 haftaya sıkıntılı girmemek adına önemli bir üç puan aldıklarını söyledi. Diyadin, "İlla ki her maçımız sıkıntılı bitecek, bu maç da öyle oldu. Son üç haftaya sıkıntılı girmeme adına galibiyet önemliydi. Ligin ilk yarısıyla ikinci yarısı arasında farklı bir durum oluştu tabii ki. Kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap