SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor'da hedef Bodrum FK

Giresunspor'da hedef Bodrum FK

06 Ağustos 2023 Pazar - 14:37




Çotanaklar, ligin ilk haftasında 12 Ağustos Cumartesi günü sahasında oynayacağı Bodrum FK maçına kilitlendi. Karadeniz ekibi, zorlu maçı kazanıp sezona 3 puanla başlamayı arzuluyor





TRENDYOL 1. Lig’de yer alan Bitexen Giresunspor, artık rotasını tamamen lige çevirmiş durumda. 2023-2024 sezonunun ilk maçına 12 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’te çıkacak olan Çotanaklar, geri sayıma geçti. Sahasında Bodrum FK ile oynayacağı müsabaka öncesi son rötuşlarını yapan Karadeniz temsilcisi, sezona 3 puanla başlayıp moralsiz olan taraftarına umut aşılamak istiyor.

TARAFTARININ itici desteğiyle hanesine 3 puanı yazdırmak ve gelecek haftalar öncesinde moral depolamak isteyen Çotanaklar, 12’nci adama güveniyor. Bu arada FIFA’dan aldığı 2 dönem transfer cezası nedeniyle takviye yapamayan ve eldeki genç oyuncularla mücadele etmek zorunda kalan Çotanaklar, lig öncesinde oynadığı 3 hazırlık maçında 1 beraberlik, 2 de mağlubiyet almıştı.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap