SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor’da büyük revizyon!

Giresunspor’da büyük revizyon!

25 Mayıs 2018 Cuma - 08:26




Yeni sezon öncesinde Yeşil-Beyazlı taraftarların gurur duyacağı bir kadro ile mücadele etmeyi planlarken kadrosunu büyük oranda yenilemesi bekleniyor.





Akın Çorap Giresunspor Asbaşkanı Ercan Pamuk, yeni sezonda kadronun büyük oranda değişeceğinin sinyallerini verdi. Pamuk, “İç transferde giydiği formanın ağırlığını bilen, temsil ettiği camianın hassasiyetlerine dikkat eden, Giresunspor’a katkılarının süreceğine inandığımız 5-6 isimle yola devam etmeyi düşünüyoruz. Tabi burada şartlarda önemli olacak. Hiçbir oyuncuya bütçemizin dışında bir teklif yapmamız söz konusu olamaz. Kabul eden kalır, kabul etmeyenle yollarımızı Giresunspor’un menfaatleri çerçevesinde ayırırız” dedi.

İç transfer çalışmalarının ardından oluşacak tabloya göre dış transfere yöneleceklerini ifade eden Yeşil-Beyazlı ekibin Asbaşkanı Pamuk, “Önce iç transferi bitireceğiz. Sonra dış transferde eksik noktalara gerekli takviyeleri yapacağız. Elimizde bir transfer listesi var. Teknik direktörümüz Metin Diyadin’in raporları doğrultusunda oluşturulan bu listeden en doğru tercihleri yaparak, taraftarlarımızın gurur duyacakları, zevkle izleyecekleri bir kadro oluşturmak istiyoruz. Hedefimiz Süper Lig’e çıkmak olacaktır” ifadelerini kullandı.

Hüsamettin kalacak gibi

Akın Çorap Giresunspor’da en uzun süre forma giyen oyunculardan biri olan Hüsamettin Tut’un, yeni sezonda da takımda kalması bekleniyor. Gerek saha içi performansı gerekse özel yaşantısıyla profesyonel çizgisini hiçbir zaman bozmayan Hüsamettin’in, Giresun’da oldukça mutlu olduğu ve ayrılmayı düşünmediği biliniyor. 31 Mayıs’ta sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki solbek oyuncusuyla, önümüzdeki günlerde yeni mukavele imzalanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Çağlar Birinci’ye teklif götürülecek


Akın Çorap Giresunspor’da iç transferde Çağlar Birinci ile görüşüleceği öğrenildi. Yeşil-Beyazlıların, sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona erecek olan 33 yaşındaki oyuncuya yeni bir teklifte bulunacağı Çağlar’ın da bu teklife olumlu cevap vermesi halinde taraflar arasında yeni mukavele yapılacağı ifade edildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap