SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor’da 3 puan hesabı!

Giresunspor’da 3 puan hesabı!

28 Mart 2018 Çarşamba - 09:30




Özkul, Altınordu maçını kazanmaktan başka bir düşünceleri olmadığını ifade ederken rakiplerini eli boş göndermek zorunda olduklarını söyledi.





Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor’da Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, cumartesi günü Atatürk Stadı’nda ağırlayacakları Altınordu karşısında kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade ederken rakiplerini evine eli boş göndermeleri gerektiğini söyledi.

Lige verilen milli maç arasında bu zorlu doksan dakikaya çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Özkul, “Milli maç arası bizim açımızdan faydalı oldu. Hem sakatlığı bulunan oyuncularımız iyileşti hem de 4 günde bir maç oynamak zorunda kaldığımız için çok yıpranan futbolcularımız biraz dinlendi” dedi.

Özkul, “Ligde büyük heyecan bu hafta yeniden başlayacak. Giresunspor olarak sahamızda Altınordu’yu konuk edeceğiz. Altınordu ligin deplasmanda en fazla puan toplayan takımı hüviyetinde. Bu zorlu 90 dakikada kazanmak için biz de her şeyimizi ortaya koyacağız. Bütün hesaplarımız 3 puan üzerine” dedi.

ÇOTANAKLAR ARA VERMEDİ

Spor Toto 1. Lig’de mücadelesini sürdüren Akın Çorap Giresunspor’da, bütün gözler cumartesi günü iç sahada oynanacak Altınordu maçına çevrildi. Bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Yeşil-Beyazlılara, lige verilen milli maç arası ilaç gibi geldi. Üst üste yaşanan sakatlıklar nedeniyle adeta revire dönen Çotanaklarda, milli maç arasında sakatlığı bulunan oyuncuların hepsi iyileşti ve hazır hale geldi. Altınordu maçında uzun bir aradan sonra ideal kadrosuyla sahaya çıkmaya hazırlanan Giresunspor’da, tek hedef 3 puan olarak belirlendi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap