SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUNSPOR SİL BAŞTAN!

GİRESUNSPOR SİL BAŞTAN!

27 Mart 2018 Salı - 09:00




Çotanakların Başkan Yardımcısı Yamak, sakat oyuncuların iyileştiğine dikkat çekerek, “İdeale yakın bir kadroyla çıkacağımız Altınordu maçını kazanıp y





Spor Toto 1. Lig’de 29. hafta mücadelesinde sahasında Altınordu ile zorlu bir 90 dakikaya çıkacak olan Akın Çorap Giresunspor’da Başkan Yardımcısı Nahid Yamak, lige verilen milli maç arasında çok iyi hazırlandıklarını söyledi. “Milli arayı iyi değerlendirdik. Sakatlarımız iyileşti” diyen Yamak, “Bu hafta uzun bir aradan sonra ideale yakın bir kadro ile oynayacağız. Evimizde Altınordu’yu yenmekten başka bir şey düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.

Henüz hiçbir şeyin bitmediğini ve sonuna kadar savaşmaya devam edeceklerinin altını çizen Yamak, “Bundan sonra maç maç gitmekten başka çaremiz yok. Henüz lig bitmiş değil, daha oynanmamış 6 hafta var. Altınordu’yu yenip, yeni bir sayfa açıp, ligin sonuna kadar gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Geriye dönüp bakmanın bu saatten sonra kimseye faydası yok. Giresunspor’u layık olduğu yere getirmek için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz” şeklinde konuştu.

Çotanaklar evde yok

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ancak bu hedefinden uzaklaşan Akın Çorap Giresunspor, bu sezon özellikle iç sahada aldığı başarısız sonuçlarla taraftarlarını büyük hayal kırıklığına uğrattı. Yeşil-Beyazlılar, ligde geride kalan 28 haftada, 14 iç saha maçına çıktı. Bu maçların sadece 6’sını kazanan, 2’sinde berabere kalan ve 6 kez de kendi evinde yenilen Çotanaklar, iç sahada 20 puan toplayabildi. Giresunspor kendi evinde 18 gol atarken, kalesinde ise 14 gol gördü.

Aman dikkat


Akın Çorap Giresunspor’un bu hafta sahasında ağırlayacağı Altınordu, özellikle dış sahada aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çekiyor. Tam bir deplasman takımı hüviyetinde olan İzmir temsilcisi, dış sahada oynadığı 14 maçta, 9 galibiyet, 5 mağlubiyet alarak 27 puan topladı ve bu maçlarda hiç berabere kalmadı. Deplasman istatistiklerine bakıldığında ligin lideri konumunda bulunan Altınordu, bu maçlarda 25 gol atıp, 16 gol yedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap