SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUNSPOR SIKINTIYI AŞAR

GİRESUNSPOR SIKINTIYI AŞAR

12 Nisan 2018 Perşembe - 10:20




Yeşil-Beyazlı ekibin Asbaşkanı Kazancıoğlu, “Bu sene işler istediğimiz gibi gitmedi. Şampiyonluğa oynarken şu anda daha farklı bir durumdayız” dedi.





Spor Toto 1. Lig'in 31. haftasında Pazar günü Balıkesirspor Baltok ile karşılaşacak Akın Çorap Giresunspor'da Asbaşkan Mehmet Kazancıoğlu, maç kazanılmadığı takdirde her takımın sıkıntılar yaşayabileceğini belirtirken ligdeki durumları açısından bu maçın çok önemli olduğunu söyledi. 

Sıkıntı yaşamamak adına ligin kalanında galibiyetler almak istediklerini ifade eden Kazancıoğlu, "Son derece önemli bir maç oynayacağız. Belki ligdeki en önemli maçımız bu. Ligdeki durumumuz açısından Balıkesirspor maçında alacağımız 3 puan son derece önemli." değerlendirmesinde bulundu.

Asbaşkan Kazancıoğlu, kazanabilecek güçte olduklarını kaydederek, "İyi de oynuyoruz ama biraz da şanssızlıkla istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Bu sene işler istediğimiz gibi gitmedi. Şampiyonluğa oynarken şu anda daha farklı bir durumdayız” ifadelerini kullandı.

BOZBAĞ umut oldu

Spor Toto 1. Lig Kulüpler Birliği Başkanı ve Akın Çorap Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, dün Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi. Başkan Bozbağ, yapılan görüşmenin Spor Toto 1. Lig kulüplerinin sorunları, bu sorunların çözüm yolları ve alt yapılarıyla ilgili olduğunu açıkladı. Bozbağ, “Çok ciddi alt yapı desteği aldık bütün kulüpler için. Ben hem şahsım adına, hem de bütün kulüpler adına Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Daha detaylı bilgileri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap