SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUNSPOR MORAL ARIYOR

GİRESUNSPOR MORAL ARIYOR

07 Nisan 2018 Cumartesi - 09:00




Yeşil-Beyazlılar zirve mücadelesi veren Ankaragücü karşısında kazanarak geçmişi unutturmak istiyor





Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Akın Çorap Giresunspor üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. Geride kalan haftalarda şanssız puanlar kaybeden ve play-off şansını mucizelere bırakan Yeşil-Beyazlılar zirve mücadelesi veren Ankaragücü karşısında kazanarak biraz olsun moral bulmak istiyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 12 maçta sadece 2 galibiyet 2 beraberlik alan ve 8 maçtan boynu bükük ayrılan Akın Çorap Giresunspor bu gidişata dur demek istiyor.

Geride bıraktığımız hafta sonunda sahasında ağırladığı Altınordu ile golsüz berabere kalarak ilk 6 içinde yer alma şansını azalan Yeşil-Beyazlı takımın Teknik Patronu Metin Diyadin zor bir karşılaşmasını kendilerini beklediğini yine de kazanıp moral bulmak istediklerini söyledi. Anakargücü’nün evinde etkili oynadığına vurgu yapan Diyadin, “Ne olursa olsun kazanıp haftayı galibiyetle kapatmakta kararlıyız” şeklinde konuştu.

HAKEM: Volkan Bayarslan

SAAT: 15.00

STAT: 19 Mayıs


YAYIN: beIN SPORTS MAX 1

 

ANKARAGÜCÜ

Korcan

Erdem


A.Kadir

Yusuf

Sedat

Kenan

Gençer


Mbamba

Ferhat

Umut

İlhan

 


AÇ GİRESUNSPOR

Ahmet

Caner

Aykut

Çağlar


A.Kerim

Dimitriadis

Recep

Dodo

Abed

Korkishko

Almeida

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap