SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUNSPOR GAZİANTEP’TE NOKTALAYACAK!

GİRESUNSPOR GAZİANTEP’TE NOKTALAYACAK!

01 Mayıs 2018 Salı - 01:05




Ligde herhangi bir iddiası bulunmayan Yeşil-Beyazlılar, 2017-2018 sezonunu ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen Gaziantepspor deplasmanında t





Spor Toto 1. Lig’de son haftaya girildi. 33. haftada sahasında Samsunspor’u 1-0 geriden gelerek 2-1 yenen Akın Çorap Giresunspor, bu hafta deplasmanda ligden düşmesi haftalar öncesinden kesinleşen Gaziantepspor’a konuk olacak. Bu karşılaşma iki takım içinde formaliteden ibaret olacak. Akın Çorap Giresunspor’un Antep deplasmanında alacağı sonuç Yeşil-Beyazlıların sadece 2017-2018 sezonunda Spor Toto 1. Lig’de sıralamadaki yerini belirleyecek.

Ligde herhangi bir iddiası kalmayan Çotanakların, Gaziantepspor deplasmanına yedek ve genç ağırlıklı bir kadroyla gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. İki takım arasında ligin ilk devresinde Giresun Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı, Maurice Junior Dale’nin golleriyle Akın Çorap Giresunspor 2-0 kazanmıştı. Yeşil-Beyazlılar rövanşta da rakibini devirip, sezonu 47 puanla tamamlamanın hesaplarını yapıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap