SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor’da para geldi borca gitti

Giresunspor’da para geldi borca gitti

07 Ağustos 2023 Pazartesi - 14:18




1. Lig’in isim sponsoru Trendyol tarafından kulüplere 4 milyon TL sponsorluk ödemesi yapıldı. Giresunspor’a da yapılan bu ödeme diğer tüm gelirler gibi doğrudan eski borçlara gitti





HAKAN Karaahmet başkanlığındaki eski yönetimden kalan borçlar Giresunspor’un önünü kesmeye devam ediyor. 1’inci Lig’in isim sponsoru Trendyol tarafından cuma günü kulüplere 4 milyon TL sponsorluk ödemesi yapıldı. Giresunspor’a da yapılan bu ödeme, diğer tüm gelirler gibi doğrudan eski borçlara gitti.

GİRESUNSPOR en çok ihtiyacı olduğu dönemde 4 milyonluk TL’lik sponsorluk gelirini daha kullanamadığı varken aynı gün Nahid Yamak başkanlığındaki Giresunspor yönetimi tarafından 1 milyon 375 bin 750 TL vergi ve SGK borcu, 220 bin TL’de futbolcu matrah artırımı ile vergi stopaj ödemesi yapıldı.

YAŞANAN durum Hakan Karaahmet yönetimi döneminde Giresunspor’un geleceğinin nasıl ipotek altına alındığının en son örneği olurken, Nahid Yamak başkanlığındaki yönetimin ise tüm olumsuzluklara rağmen Giresunspor’u kurtarabilmek için yaptıkları fedakarlıkların kanıtı olarak değerlendirildi.



 
Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap