SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresunspor bitti demeden bitmez!

Giresunspor bitti demeden bitmez!

03 Haziran 2023 Cumartesi - 19:39




Süper Lig'de bitime bir hafta kala düşme yarışında kritik konumda yer alan Bitexen Giresunspor deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor'u 1-0 yenerek ümitlerini son haftaya taşıdı.





Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında HangiKredi Ümraniyespor, Bitexen Giresunspor'u Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu'nda konuk etti. Deplasman ekibi Giresunspor karşılaşmadan 1-0'lık galibiyetle ayrıldı ve ligde kalma umutlarını son haftaya taşıdı.

Bajic atmaya devam etti

Giresunspor'un boşnak golcüsü Riyad Bajic son iki maçta Antalyaspor ve Trabzonspor filelerini sarsmıştı. 29 yaşındaki oyuncu bugün de 45. dakikada takımına galibiyeti getiren golü kaydetti ve Süper Lig'de 13 gole ulaştı.

Fark 1'e sabitlendi

Haftaya hemen üst sırasında bulunan İstanbulspor'un 1 puan gerisinde giren Giresunspor, rakibinin Gaziantep FK maçından aldığı otomatik 3 puan ile adeta 4 puan geride girdi. Karadeniz ekibi bu galibiyetle takip mesafesini son haftaya taşıdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap