SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUNSPOR 3 PUAN SEFERİNDE!

GİRESUNSPOR 3 PUAN SEFERİNDE!

17 Mart 2018 Cumartesi - 09:00








Çotanakların Başkan Yardımcısı Özkul, Erzurum deplasmanından galibiyetle dönüp Milli maç arasına moralli girmek niyetinde olduklarını açıkladı.

Spor Toto1. Lig 28. hafta mücadelesinde Akın Çorap Giresunspor, yarın deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Bu maçın Giresun’daki hazırlıklarını tamamlayan Yeşil-Beyazlılar, bu sabah saat 10.00 uçağıyla Ordu-Giresun Havalimanı’ndan Ankara aktarmalı olarak Erzurum’a geçecek ve Polat Resort Hotel’de kampa girecek.

Giresunspor Kulüp Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, Erzurum’dan iyi bir skorla dönüp lige verilecek Milli maç arasına moralli girmek istediklerini söyledi. Bu maça çok iyi hazırlandıklarını ve bütün planlarını galibiyet üzerine yaptıklarını ifade eden Özkul, “Artık söz futbolcularımızda. Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçını kazanmak istiyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi olur ve Erzurum’dan 3 puanla dönüp, taraftarlarımızı sevindiririz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap