SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Giresun’da iç taarruz!

Giresun’da iç taarruz!

03 Haziran 2018 Pazar - 17:21




Yeşil-Beyazlılar, Aykut Demir’den sonra Çağlar Birinci, Hüsamettin Tut ve kaleci Anıl Atağ ile anlaşma zemini arayacak.





Akın Çorap Giresunspor’da bu hafta hareketli saatlerin yaşanması bekleniyor. İç transferde savunma oyuncusu Aykut Demir ile ön anlaşmaya varan Yeşil-Beyazlıların hafta içinde Çağlar Birinci, Hüsamettin Tut ve kaleci Anıl Atağ ile yeniden masaya oturması bekleniyor.

Aykut’un ardından bu üç oyuncunun da kendilerine yapılacak olan teklife evet demesi beklenirken Çotanakların bir an önce iç transferi bitirip ardından da dış transfere yönelmesi bekleniyor. Akın Çorap Giresunspor geçtiğimiz günlerde Sinan Özkan’a teklif yapmış ancak anlaşmaya varamamıştı.

Çotanaklar haber bekliyor

Akın Çorap Giresunspor gelecek sezon kadrosunda görmek istediği yabancı oyunculara teklifini iletip beklemeye geçti. Teknik direktör Metin Diyadin’in kadroya katılmasını istediği yabancı oyunculara Yeşil-Beyazlı yönetimin teklif yaptığı ve bu oyuncularında bu hafta içinde olumlu veya olumsuz cevap vermesi bekleniyor.

Bozbağ geri dönüyor


Akın Çorap Giresunspor Başkanı Musatfa Bozbağ, bugün Giresun’a geri dönecek. Bodrum’da bir düğüne katılmak için buraya giden Başkan Bozbağ, bugün şehre geri dönüp transfer çalışmalarına kaldığı yerden devam etmesi bekleniyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap