SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > GİRESUN İRTİFA KAYBEDİYOR!

GİRESUN İRTİFA KAYBEDİYOR!

21 Mart 2018 Çarşamba - 08:35




İlk devreyi 30 puanla 4. sırada kapatan Akın Çorap Giresunspor, ikinci yarıda oynadığı 11 maçta sadece 7 puan alınca 11. sıraya kadar geriledi.





Spor Toto 1. Lig’de 2017-2018 sezonuna şampiyonluk parolasıyla başlayan Akın Çorap Giresunspor, ligin ikinci yarısında aldığı sonuçlarla bu hedefinden hızla uzaklaştı. Yeşil-Beyazlılar, ilk devre oynadığı 17 maçta, 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 30 puan topladı. Çotanaklar, topladığı 30 puanla devreye 4. sırada play-off potası içerisinde girdi.

 Ligin ikinci yarısında ise Akın Çorap Giresunspor aynı başarıyı gösteremedi. Yeşil-Beyazlılar, oynadığı 11 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak, sadece 7 puan toplayabildi. Ligde 37 puanla 11. sırada bulunan Akın Çorap Giresunspor, üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından ilk 6 yarışından bile uzaklaştı.

 Olmayınca olmuyor

Akın Çorap Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, ligin ikinci devresinde şanssız bir şekilde birçok maçta çok kritik puan kayıpları yaşadıklarını söyledi. Çoğu maçta iyi oynamalarına rağmen istedikleri sonuçları alamadıklarını belirten Kurt, "Girmeyen bir sürü top var ama rakibin her topu kalemize giriyor. Son dakikalarda kaybettiğimiz çok önemli puanlar var. Elimizden geleni yapıyoruz ama olmayınca olmuyor. Sezon sonuna kadar elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Futbol bu, ne olacağı belli olmaz. Son düdüğe kadar en iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

 Anıl Atağ fırsat tepti


Adana Demirspor maçında hatalı goller yiyen Ahmet Şahin'in yerine Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında uzun bir aradan sonra ilk 11'de forma şansı bulan Anıl Atağ, bu fırsatı iyi kullanamadı. Kalesinde 5 gol gören ve yaptığı kritik hatalarla dikkat çeken Anıl, hem kendisine güvenenleri mahcup etti hem de yeşil beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap