SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > DiYADiN’iN YABANCI RAPORU!

DiYADiN’iN YABANCI RAPORU!

21 Mayıs 2018 Pazartesi - 08:15




Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, yurt dışında izlediği ve takımında görmek istediği oyuncuları Başkan Mustafa Bozbağ’a sundu.





Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin liglerin tamamlanmasının ardından çıktığı yurt dışından dönerek Başkan Mustafa Temel Bozbağ ile bir görüşme gerçekleştirdi. Tesislerde gerçekleştirilen toplantıda Diyadin’in Başkan Bozbağ’dan izlediği ve beğendiği bazı yabancı oyuncuların yeni sezonda kadroya katılmasını istediği öğrenildi.

Yönetime verdiği liste ile birlikte çalışmalara başlayan Başkan Bozbağ ve ekibinin önümüzdeki günlerde bu oyuncular hakkında çalışma başlatması bekleniyor. Diyadin’in bu oyuncuların alınması yönünde Başkan Bozbağ’a istekte bulunduğu, Bozbağ’ın 1 Haziran itibariyle söz konusu futbolcular için girişimlere başlayacağı kaydedildi.

Eren ailesinin büyük mutluluğu

AKIN Çorap Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren’in oğlu Eymen Burak erkekliğe ilk adımını attı. Yasemin-Sacit Ali Eren çifti, oğulları Eymen Burak için Altın Palace’da iftar yemeği düzenledi. Yemeğe Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, kulüp yöneticileri, kulüp personeli, teknik direktör Metin Diyadin ile iş, sanat ve spor dünyasından birçok davetli katıldı. Eymen Burak ve arkadaşları gece boyunca animasyon ekibi ile doyasıya eğlendi.

Mesut ERDOĞAN


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap