SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > DERDİBE GÜLEN BİZ OLACAĞIZ

DERDİBE GÜLEN BİZ OLACAĞIZ

20 Nisan 2018 Cuma - 00:30




Akın Çorap Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren, “Rize deplasmanında kazanıp bu kötü tabloyu bir nebze olsun lehimize çevirmek istiyoruz” dedi





KÖTÜ PERFORMANS

Spor Toto 1. Lig’de hafta sonu deplasmanda lider Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek Akın Çorap Giresunspor’da Asbaşkanı Sacit Ali Eren, rakiplerini yenerek Karadeniz derbisinin galibi olmak istediklerini söyledi. Bu zorlu karşılaşmanın centilmence geçmesini temenni ettiklerini ifade eden Eren, Rize maçını kazanarak deplasmandaki kötü performanslarını biraz olsun düzletmek istediklerini söyledi.

LEHİMİZE ÇEVİRECEĞİZ

Eren, “Akın Çorap Giresunspor ve Çaykur Rizespor Karadeniz’in ve ülkemizin iki güzide takımıdır. Bu iki takım bu hafta sonu Rize’de karşı karşıya gelecek. Son derece zorlu ve çekişmeli bir maç bizi bekliyor. Bu sezon özellikle dış sahada istediğimiz sonuçları alamadık. Rize deplasmanında kazanıp bu kötü tabloyu bir nebze olsun lehimize çevirmek istiyoruz. Kazanıp taraftarlarımızı sevindirmek amacındayız” dedi.

İDDİAMIZ KALMADI


Akın Çorap Giresunspor olarak ligde artık prestij mücadelesi verdiklerini hatırlatan Asbaşkan Eren, “Yaşanan puan kayıplarının ardından ligde her hangi bir iddiamız kalmadı. Ancak ne olursa olsun her maçımıza yine kazanmak için çıkacağız. Son 3 haftadaki 9 puana talipliyiz. Geçen hafta Balıkesir Baltok galibiyetine bu hafta Rize deplasmanında 3 puan daha eklemek niyetindeyiz” ifadelerini kullandı.

Taraftarımızı mutlu edeceğiz

Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin bu sezon istenilen sonuçları alamamalarına rağmen derbiyi kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istediklerini söyledi. Diyadin, “İkinci yarıda kötü performans ve istenmeyen sonulçar heedften bizi uzaklaştırdı. Artık ligin son üç haftasına girdik. Hafta sonu deplasmanda Çaykur Rizespor’a konuk olacağız. Hedefimiz bu karşılaşmadan üç puanla ayrılıp bu sezon üzdüğümüz Giresunsporluları biraz olsun mutlu etmek olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kritik maç Özgüç’ün

Çaykur Rizespor ile Akın Çorap Giresunspor arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakem kadrosu açıklandı. TFF’den yapılan açıklamaya göre kritik Karadeniz derbisini Özgüç Türkalp’ın yöneteceği ifade edildi. Türkalp’ın yardımcılıklarını ise Mehmet Kapluhan ve Kemal Elmas yaparken karşılaşmanın 4. Hakemi Mert Güzenge olacak.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap