SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Bütçeye göre yol izlenecek!

Bütçeye göre yol izlenecek!

12 Mayıs 2018 Cumartesi - 09:41




Çotanakların Başkan Yardımcısı Özkul, yeni sezon öncesi ilk olarak bütçeyi belirleyeceklerini daha sonra da bu bütçeye göre bir yol haritası izleyecek





Spor Toto 1. Lig temsilcisi Akın Çorap Giresunspor'da, Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, geride kalan 2017-2018 sezonunda Süper Lig hedefine ulaşamadıkları için çok üzgün olduklarını söyledi. Özkul, kısa bir süre içerisinde yönetim kurulu olarak toplanıp, 2017-2018 sezonunun genel bir değerlendirmesini yapacaklarını ve yeni sezon çalışmaları için de kolları sıvayacaklarını ifade etti.

Özkul, "Önümüzdeki günlerde yol haritamızı çizeceğiz. Aceleye gerek yok, zamanımız var, her sezon olduğu gibi bu sezonda önce bütçeyi belirleyeceğiz, daha sonra da bütçemize göre bir planlama yapacağız" dedi. Takımda gidecek ve kalacak oyuncular hakkında ser verip sır vermeyen Özkul, bu konuda son sözü Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin'in söyleyeceğini sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap