SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Bu takımda umut var

Bu takımda umut var

04 Ağustos 2023 Cuma - 13:11




Giresunspor, hazırlık maçlarında istediği sonuçları elde edemese de özellikle genç oyuncuların performansı gelecek adına umut verdi





BU sezon 1. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor’da üçüncü etap kamp çalışmalarına dün itibariyle kendi tesislerinde başladı. İkinci etap kamp çalışmaları için 12 gün boyunca Bolu’da eksik gideren Çotanaklar, burada yaptığı hazırlık maçlarıyla kendisini test etti. Transfer yasağından dolayı kiralıklardan dönen ve altyapıdan gelen isimlerle mücadele edecek olan Yeşil-Beyazlılar, elindeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmak istiyor.

BOLU kampında üç hazırlık maçı yapan Karadeniz ekibi, ilkinde Sakaryaspor’a 2-1 kaybederken, Manisa Futbol Kulübü’yle 1-1 berabere kalmıştı. Üçüncü maçında ise Şanlıurfaspor’a yine 2-1 mağlup olan Çotanaklar, skor anlamında istediği sonuçları elde edemedi. Ancak oyun olarak ilerisi için umut veren Yeşil-Beyazlılar’da özellikle genç isimlerin performansı tam not almıştı. Mustafa Kaplan da genç talebelerinin iyi işler yapacağını dile getirdi.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap