SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > ANKARA’DAN MUTLU DÖNERİZ!

ANKARA’DAN MUTLU DÖNERİZ!

06 Nisan 2018 Cuma - 10:44








Spor Toto 1. Lig’de mücadelesini sürdüren Akın Çorap Giresunspor, yarın deplasmanda MKE Ankaragücü’ne konuk olacak. Bu maçın Giresun’daki hazırlıklarını tamamlayıp dün akşam Ankara’ya uçan Yeşil-Beyazlılar, başkentten 3 puanla dönmek istiyor.

Giresunspor Asbaşkanı Ercan Pamuk, “Ankaragücü ile çok zor bir 90 dakikaya çıkacağız. Rakibimizin bulunduğu konum bizi ilgilendirmiyor. Biz sahaya her zamanki gibi yine galibiyet parolasıyla çıkacağız. Giresunspor’a yakışır bir mücadele sergileyip, iyi bir sonuçla evimize geri dönmek istiyoruz” dedi

Çotanaklar Başkent’te

Akın Çorap Giresunspor, MKE Ankaragücü maçı için dün akşam şehirden ayrıldı. Ordu-Giresun Havalimanı’ndan 21.40 uçağıyla Ankara’ya geçen Yeşil-Beyazlılar, Point Otel’de kampa girdi. Çotanaklar yarın oynanacak karşılaşmanın ardından saat 23.55 uçağıyla şehre geri dönecekler.

ZORLU MAÇ Bayarslan’ın


Giresunspor’un yarın Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı kritik maçın hakemleri belli oldu. Merkez Hakem Kurulu iki takım arasındaki zorlu doksan dakikaya İstanbul Bölgesi Süper Lig Hakemi Volkan Bayarslan’ı atadı. Volkan Bayarslan bu sezon Giresunspor’un sahasında Boluspor’a 2-0 yenildiği maçı yönetmişti. Yarınki maçta Bayarslan’ın yardımcılıklarını yine İstanbul Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemleri Alpaslan Dedeş ile Erkan Akbulut ikilisi yapacak. Dördüncü hakem olarak da Antalya’dan A Klasman Hakemi Burak Şeker görevlendirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap