SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > Alternatifli bir kadro kuracağız!

Alternatifli bir kadro kuracağız!

04 Haziran 2018 Pazartesi - 16:33




Çotanakların Basın Sözcüsü Kurt, yeni sezonda yeşil-beyazlı taraftarları heyecanlandıracak güçlü ve kaliteli bir kadro oluşturmak istediklerini ifade





Akın Çorap Giresunspor Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, bu hafta içerisinde transferde hareketli saatler yaşayacaklarını söyledi. Önceliklerinin iç transfer olduğunu ifade eden Kurt, “Teknik direktörümüz Metin Diyadin’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İlk önce iç transferi bitirip, takımda tutmayı düşündüğümüz isimlerle yeniden anlaşma zemini arayacağız. Bu hafta içerisinde iç transferde 2-3 oyuncuyla anlaşmaya varabiliriz” dedi.

İç transferi tamamladıktan sonra tüm dikkatlerini dış transfere vereceklerini ifade eden Kurt, “Dış transfere ve yabancı transferlere yoğunlaşacağız. Yeni sezonda alternatifli bir kadro kurmak istiyoruz. Takımda eksikliğini hissettiğimiz bölgelere gerekli takviyeleri yapıp, güçlü bir kadro ile lige giriş yapmak amacındayız. Bunu yaparken her zamanki gibi önceliğimiz kulübümüzün menfaatleri olacak. Belirlediğimiz bütçenin dışına çıkmadan taraftarlarımızı heyecanlandıracak iyi bir kadro kurmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Kumyalı’dan büyük jest

Akın Çorap Giresunspor’un en önemli taraftar gruplarından Kumyalı, yarın akşam iftar yemeği organize edecek. Kumyalı Balıkçı Barınağı girişinde düzenlenecek iftar yemeği programına yeşil-beyazlı taraftarların yanı sıra Giresunspor yönetiminin de tam kadro katılması bekleniyor.

Marmaralı Çotanaklar iftarda buluştu


Akın Çorap Giresunspor’un önde gelen taraftar gruplarından Marmaralı Çotanaklar, Kartal Titanic Otel’de düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Giresunspor Başkan Yardımcıları Nahid Yamak ve Metin Koç’un da katıldığı organizasyona Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ’da internet üzerinden canlı bağlantı yaptı. İftar yemeği organizasyonunda konuşan Bozbağ, Yamak ve Koç, Giresunspor camiasının kocaman bir aile olduğuna dikkat çekerek, bu tip organizasyonlarında aile içerisindeki samimiyeti, coşkuyu, heyecanı, birlik ve beraberliği daha da güçlü hale getirdiğine işaret ettiler. Bu güzel organizasyonu düzenleyen Marmaralı Çotanaklar Taraftar Grubu Başkanı Mutlu Ömer Kahraman da, iftar yemeğine katılan herkese teşekkürlerini iletti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap