SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > 3 PUANLA VEDA EDİN!

3 PUANLA VEDA EDİN!

28 Nisan 2018 Cumartesi - 08:15




Akın Çorap Giresunspor taraftarı önündeki son maçta Samsunspor karşısında kazanmak isterken Yeşil-Beyazlılar hanisine bir puan yazdırması halinde ligd





HAYAL KIRIKLIĞI

Spor Toto 1. Lig’de 33. hafta mücadelesinde Akın Çorap Giresunspor, bugün sahasında düşme hattı içinde bulunan Samsunspor’u konuk edecek. Ligin ikinci yarısında yaşadığı kayıpların ardından hayal kırıklığı yaratan Yeşil-Beyazlılar taraftarı önünde bu sezon oynayacağı son maçı kazanarak sahadan üç puanla ayrılmak istiyor.

1 PUAN YETECEK

Ligde 41 puanla 12. sırada haftaya girecek olan Akın Çorap Giresunspor, Samsunspor’dan hem ilk yarıdaki 2-1’lik yenilginin rövanşını almak hem de rakibi karşısında alacağı en az bir puanla ligde kalmayı matematiksel olarak gerentilemek istiyor. Çotanaklı futbolcular Samsun maçını kazanarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Güzel bitireceğiz


Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Samsunspor’u Giresun’dan eli boş göndermek istediklerini söyledi. İç sahada oynayacakları bu son maçı kazanmak istediklerini ifade eden Diyadin, “2017-2018 sezonunda kendi evimizde Samsunspor ile oynayacağımız son maçta güzel bir futbol ve iyi bir skorla 3 puana uzanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

45. randevu

Akın Çorap Giresunspor ile Samsunspor 45. kez birbirlerine rakip olacaklar. Daha önce oynanan 44 maçın 17’sinde Yeşil-Beyazlılar galibiyetle ayrılırken 18 maçı Samsunspor kazandı. 9 maç da eşitlikle sonuçlandı. Giresun’da oynanan 22 karşılaşmadan 13’ünü Giresunspor, 5 maçı ise Samsunspor önde tamamladı. 4 maç da beraberlikle sonuçlandı. Bu zamana kadar oynanan 44 karşılaşmada Akın Çorap Giresunspor rakip fileleri 47 kez havalandırırken Samsunspor rakip filelere ise 43 gol atma başarısı gösterirdi. Giresun’da oynanan 22 karşılaşmada ise Samsunspor 15 gol atarken, Giresunspor ise 26 gol kaydetti.

HAKEM: Halis Özkahya

SAAT: 15.30


STAT: Giresun Atatürk

YAYIN: beIN SPORTS MAX 2

AÇ GİRESUNSPOR

Ahmet

Caner


Aykut

Abdülkerim

Çağlar

Dodo

Dimitriadis


Recep

Abed

Muhammet

Almeida

 


SAMSUNSPOR

Furkan

Erkam

Ahmet

Kenan

A.Burak

Oğuz

Samed

Erkan

Göksu

Samaras

Ayite

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap