SON DAKİKA



Haber > Giresunspor > 3 PUANDAN BAŞKASI YALAN!

3 PUANDAN BAŞKASI YALAN!

30 Mart 2018 Cuma - 01:00




Giresunspor Basın Sözcüsü Kurt, Altınordu’yu Giresun’dan eli boş gönderip ilk 6 şanslarını son 5 maça taşımak istediklerini ifade etti.





Spor Toto 1. Lig 29. hafta mücadelesinde yarın sahasında Altınordu’yu ağırlayacak olan Giresunspor’da, Kulüp Basın Sözcüsü Bahattin Kurt, rakiplerini yenerek haftayı kayıpsız geçmek istediklerini söyledi. Altınordu takımının çok genç, koşan ve mücadele eden bir ekip olduğuna dikkat çeken Kurt, “Çok zorlu bir doksan dakika bizi bekliyor. Maçın başından sonuna kadar oyun disiplininden kopmadan sahada savaşmamız gerekiyor” dedi.

“Ne kadar zor olursa olsun bu maçı kazanmak istiyoruz” diyen Kurt, “Kazanıp moral bulmak ve matematiksel olarak şansımız sürdüğü sürece ilk 6’yı kovalamak istiyoruz. 6 maçımız kaldı. Bu 6 maçın ilkini cumartesi günü kendi evimizde Altınordu ile oynayacağız. Yaşadığımız talihsiz puan kayıpları neticesinde hedefimizin uzağında kaldık. İpler artık bizim elimizde değil. Biz Giresunspor olarak kalan 6 maçımızı kazanıp rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap