SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor sil baştan!

Giresunspor sil baştan!

14 Mayıs 2018 Pazartesi - 02:00




Yeşil-Beyazlılar geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan bazı isimlerle yeni sezonda birlikte olmayacak.





Geride kalan sezonda hedeflerine ulaşamayan Akın Çorap Giresunspor’da sessizlik devam ederken Yeşil-Beyazlı yönetimin takımda bulunan kiralık oyuncuları gelecek sezon kadroda düşünmediği öğrenildi.

Çotanaklarda kiralık olarak forma giyen Caner, Recep, Batuhan, Kofi, Almeida ve Abdülkerim'in yeni sezonda kadroda düşünülmediği öğrenildi. Öte yandan Akın Çorap Giresunspor önümüzdeki sezon yeni bir kadro kurması bekleniyor.

En yaşlı takım

Geride kalan 2017-2018 sezonunda en yaşlı takım Akın Çorap Giresunspor oldu. Yeşil-Beyazlıların 34 haftalık süreçte 29.6 yaş ortalamasıyla mücadele etti. Çotanakları 29,4 yaş ortalamasıyla Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Tetiş Yapı Elazığspor takip etti. En genç takımlar sıralamasında ise Gaziantepspor 21,9 yaş ortalamasıyla en genç ekip olurken, Grandmedical Manisaspor 23,8 ortalamasıyla Gaziantepspor'u takip etti.

Anıl karar aşamasında


Akın Çorap Giresunspor’da üçüncü sezonunu geçiren kaleci Anıl Atağ’ın ilk tercihi yine yeşil beyazlı takım olacak. Şanssız bir sezonu geride bıraktıklarını kaydeden Anıl, “Hedefimiz bir üst ligdi. Başaramadık. Yeni sezonda ne olacağı belli olmaz. Benim her zaman ilk tercihim Akın Çorap Giresunspor olacaktır. Profesyonel insanlarız. Zamanın ne getireceğini bilmiyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap