SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor iyi başlayacak

Giresunspor iyi başlayacak

08 Ağustos 2016 Pazartesi - 10:30




Çotanaklar’ın Başkan Yardımcısı Özkul, yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Altınordu ile oynayacakları maçtan güzel bir sonuçla ayrılıp, lige güzel





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da Başkan Yardımcısı İbrahim Özkul, takım olarak ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacakları Altınordu maçına kilitlendiklerini söyledi. Ligin başlamasına kısa bir süre kaldığını hatırlatan Özkul, “Yeni sezon hazırlıkları kapsamında şu ana kadar iki kamp yaptık. Yeni sezonun ilk maçında deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçın son hazırlıklarını kendi tesislerimizde sürdürüyoruz. Hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak” diye konuştu. Takıma ilk etapta bir forvet oyuncusu daha kazandıracaklarını ifade eden Özkul, “Forvet mevkisinde yeni transferimiz Özgürcan Özcan’ın performansından son derece memnunuz. Özgürcan özellikle Bolu kampında müthiş bir performans çizdi. Bu sene takımımıza önemli katkılar sağlayacağını gösterdi. Lig çok uzun bir maraton ve hücum hattımıza pivot santrafor özellikleri bulunan çok etkili bir golcü daha katmak istiyoruz. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap