SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor deplasmanda farklı kazandı

Giresunspor deplasmanda farklı kazandı

27 Kasım 2021 Cumartesi - 20:15




Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. 14. hafta maçında Beşiktaş sahasında Giresunspor'u konuk etti. Süper Lig ve Avrupa'da istediği sonuçları alamayan siyah-beyazlılar rakibine 4-0 mağlup olarak kötü gidişatını sürdürdü. Karadeniz ekibine galibiyeti getiren golleri Diabate, Balde, Sergio ve Champness kaydetti. Bu sonuçla Beşiktaş, ligde üst üste 4. maçından da puan çıkaramadı ve zirveden iyice uzaklaştı. Kartal'da Necip Uysal 39. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.





Beşiktaş ile Giresunspor, Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında kozlarını paylaştı. Vodafone Park'ta oynanan mücadelede hakem Hüseyin Göçek düdük çaldı. Karşılaşmayı 4-0 kaybeden siyah-beyazlılar kötü gidişata dur diyemedi. Giresunspor'a galibiyeti getiren golleri 22. dakikada penaltıdan Diabate, 55. dakikada Balde, 64. dakikada Sergio ve 90. dakikada Champness kaydetti.

MAĞLUBİYET SERİSİ 4 MAÇA ÇIKTI!

Sahasında Giresunspor'a mağlup olan Beşiktaş kan kaybetmeye devam etti. Kartal ligde oynadığı son 4 maçından mağlup ayrılmış oldu.

NECİP KIZARDI!

Beşiktaş'ta Necip Uysal 39. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Necip Uysal, Diabate'ye yaptığı faul sonrası ilk olarak sarı kart gördü. Ancak VAR'ın uyarısı sonrası pozisyonu izlemeye giden hakem Hüseyin Göçek, kartın rengini kırmızıya çevirdi.
Bu sonuçla Beşiktaş 20 puanda kaldı. Kritik bir galibiyet alan Giresunspor ise puanını 16'ya yükseltti.

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kasımpaşa ile kozlarını paylaşacak. Giresunspor ise sahasında Karagümrük'ü ağırlayacak.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap