SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresunspor çıkış peşinde

Giresunspor çıkış peşinde

22 Nisan 2015 Çarşamba - 06:16




PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’un Teknik Direktörü Erkan Sözeri, takımının mücadele anlamında Antalyaspor maçıyla birlikte yeni bir ivme yakaladığını sö





 3-4 haftalık gözle görülür form düşüklüğünü Antalya’da geride bıraktıklarını ifade eden Erkan Sözeri, “3-4 haftadır gözle görülür bir düşüşümüz vardı. Antalya maçındaki mücadeleci ve hırslı oyun anlayışımızla bunu geride bıraktığımızı düşünüyorum. İyi oynadık ama bunu sonuca yansıtamadık” dedi. Elazığ maçına bilendiklerini belirten Sözeri, “Aynı mücadeleyi Elazığ maçında sürdürüp, kazanmayı çok istiyoruz. 4 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyoruz. Matematiksel olarak şansımız sürüyor. Matematiksel olarak hem aşağıyla bağımız devam ediyor hem de yukarıyla. O nedenle bu maç bizim için çok önemli. Rakibimizi mağlup edip aşağıyla bağlarımızı tamamen koparmak ve üst sıralara doğru çıkışa geçmenin planlarını yapıyoruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap