SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun’da umut var

Giresun’da umut var

01 Eylül 2016 Perşembe - 11:05




Çotanakların Asbaşkanı Kazancıoğlu, ilk iki maçta takımın ortaya koyduğu performansın ilerisi için camiaya umut verdiğini kaydetti





Giresunspor Asbaşkanı Mehmet Kazancıoğlu, TFF 1. Lig’de yeni sezona iyi bir başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Ligin ilk haftasında İzmir’de Altınordu karşısında son dakikada kaybettikleri 2 puanı, ikinci hafta sahalarında aldıkları Balıkesirspor galibiyetiyle telafi ettiklerini belirten Kazancıoğlu, “Altınordu deplasmanında şanssız şekilde son dakikada kaybettiğimiz 2 puanı, Balıkesir maçında aldığımız 3 puanla bir nebze olsun telafi ettik. Lige verilen milli maç arasına moralli girdiğimiz için mutluyuz” dedi. Giresunspor’un iki maçta ortaya koyduğu performansın kendilerini memnun ettiğini belirten Kazancıoğlu, “Biz tecrübemizle ilk iki haftayı en az hasarla atlattık. Sıralamada 4 puanla 6. durumdayız. Zaman ilerledikçe çok daha iyi olacağız. Şimdi önümüzde milli maç nedeniyle kısa bir ara var. Bu arayı eksiklerimizi gidermek anlamında en iyi şekilde değerlendireceğiz. Sezona büyük hedeflerle başladık ve sonuna kadar bu hedefi kovalayacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle geçen sezon kılpayı kaçırdığımız play-off hedefine bu sezon ne pahasına olursa olsun ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap