SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun'da karar günü

Giresun'da karar günü

25 Haziran 2016 Cumartesi - 11:20




Çotanakların Başkanı Mustafa Bozbağ, pazar günkü kongrede Giresunspor delegelerinin onayına sunacağı yeni yönetim kurulu listesinde bazı değişiklikler





Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, yarın yapılacak kongre öncesi son hazırlıkları yaptıklarını söyledi. Giresunspor Genel Kurul delegelerine sunacakları yeni yönetim kurulu listesinde bazı değişiklikler olacağının sinyallerini veren Bozbağ, “Artık zamanımız daraldı. Pazar günü kongre var. Yönetim kuruluyla ilgili ufak çapta bir değişiklik olacak gibi görünüyor. Giresunspor’un yeni yönetim kurulu listesi cumartesi akşamı tamamen netleşecek” dedi. Bugün Giresun’a gelecek olan Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ile de son bir görüşme yapacaklarını ifade eden Bozbağ, “Başbakan Yardımcımız sağ olsun her zaman Giresunspor’un yanında ve destekçisi oldu. Sayın Başbakan Yardımcımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Kendisi cumartesi günü (bugün) şehrimize gelecek. Giresunspor’un en büyük destekçisi olan Sayın Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli ile de bir görüşme planlıyoruz. Yapacağımız bu görüşmede pazar günkü kongreye dair son fikir alışverişlerimizi yapacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap