SON DAKİKA



Haber > Spor > Giresun şeytanın bacağını kıracak

Giresun şeytanın bacağını kıracak

25 Ağustos 2015 Salı - 00:30




Ligde oynadığı 2 maçta 1 yenilgi, 1 de beraberlik alan Giresunspor cumartesi akşamı sahasında ağırlayacağı Adanaspor’u dize getirip bu sezonki ilk 3 p





PTT 1. Lig ekibi Giresunspor’da gözler cumartesi akşamı oynanacak Adanaspor maçına çevrildi. Yeşil-Beyazlılar bu maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Lige 3-2’lik Kardemir Karabükspor yenilgisiyle başlayan, geçen hafta da Elazığspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Çotanaklar, henüz 3 puan mutluluğu yaşayamadı. Giresunspor Asbaşkanı Ercan Pamuk, şeytanın bacağını cumartesi akşamı sahalarında ağırlayacakları Adanaspor önünde kırmak istediklerini söyledi. “Adana maçında bu sezonki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” diyen Pamuk, tüm taraftarları zorlu maça davet etti. Takımın Kardemir Karabükspor maçının ilk devresi hariç oynadığı futboldan memnun olduklarını ifade eden Pamuk, “Gerek Karabük maçının ikinci devresinde gerekse Elazığ deplasmanında iyi mücadele ettik. Zamanla daha iyi olacağımızın sinyallerini verdik. Adanaspor maçıyla birlikte bir çıkış yakalamak ve üst sıralara doğru tırmanışa geçmek amacındayız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap