SON DAKİKA



Haber > Spor > Gervinho hazır

Gervinho hazır

23 Temmuz 2015 Perşembe - 13:50




Fildişi Sahilli futbolcu için Roma'ya hem kiralama önerisinde bulunan hem de 6 milyon Euro'luk teklif sunan Sarı-Kırmızılılar, İtalyan kulübünden ceva





Galatasaray, Gervinho'yu bekliyor... Galatasaray’ın Gervinho harekâtı hız kesmeden devam ediyor. İleri uçta Burak, sol önde Podolski, forvet arkasında Sneijder’le oynamayı planlayan Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, sağ kanadı da Gervinho ile doldurmak istiyor. Bu doğrultuda Fildişi Sahilli forvetin kulübü Roma ile temas halinde bulunan Galatasaray Yönetimi, iki opsiyonlu teklif sundu. Bunlardan biri, kiralama formülü. Kabul edilirse, 1.5 milyon Euro karşılığında Gervinho, 1 sezonluğuna Florya’ya getirilecek. İkinci seçenek, oyuncuyu bonservisiyle transfer etmek. Bunun için de Roma’ya 6 milyon Euro’luk bir teklif yapıldı. Eğer İtalyanlar kiralama formülünü kabul etmez ve oyuncusunu bonservisiyle vermek isterse, ikinci seçeneğin gerçekleşmesi bekleniyor. 

O da çok istiyor 

Sarı-Kırmızılılar’ın bu transfer girişiminde elini güçlendiren konu ise Gervinho’nun Galatasaray’da oynamayı çok istemesi. Vatandaşları Eboue ve Drogba’dan sürekli olarak Cim Bom hakkında bilgi alan 28 yaşındaki oyuncunun, işleri kolaylaştırmak adına yıllık ücretini 3 milyon Euro’dan 2.5 milyon Euro’ya çektiği de gelen haberler arasında.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap