SON DAKİKA



Haber > Spor > Geliş tarihi belli oldu

Geliş tarihi belli oldu

28 Haziran 2015 Pazar - 13:03




Antalyaspor, Ronaldinho'yu da 7 Temmuz'da getirecek ve iki yıldıza düzenlenecek büyük bir organizasyonla imza attıracak.





Antalyaspor transferde büyük oynamaya devam ediyor. Eto'o'yu kadrosuna katarak büyük sükse yapan Akdeniz ekibi, Ronaldinho'yu da transfer ederek şehrin plakası olan 7 Temmuz'da büyük şov yapma hedefinde. Kırmızı- beyazlı yönetim, 33 bin kişi kapasiteli Yeni Antalya Arena Stadı'nda yapılacak imza törenine Brezilyalı yıldızı da getirmenin planlarını yapıyor. Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Ronaldinho ile görüşmelerin sonuna geldik. Büyük ölçüde anlaştık. Eto'o babası rahatsız olduğu için Fransa'ya gitti. 7 Temmuz'da ikisi için statta büyük bir imza töreni yapabiliriz. İnanıyorum ki taraftarımız onları çok sevecek, onlar da takıma büyük katkı verecek. Yeni sezonun en renkli takımı Antalyaspor olacak" dedi. Hazırlığı yapılan bu törende, ünlü şarkıcıların sahne alacağı konserler ile birlikte Eto'o ve Ronaldinho'ya imza attırılarak, şehrin yeni stadı Antalya Arena'yı dolduracak 33 bin taraftarla Antalyaspor'un isminin tüm dünyaya duyurulması hedefleniyor. Taraftarlar sürekli kulübü arayarak transferleri soruyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap