SON DAKİKA



Haber > Spor > Gelecek planları!

Gelecek planları!

31 Mart 2015 Salı - 11:21




Trabzonspor’da beklenen gün geldi. Hacıosmanoğlu kurmaylarıyla birlikte bir araya gelip gelecek için yol haritası çizecek. Hacıosmanoğlu Yanal ile de





Trabzonspor’da bir süredir hem eşinin rahatsızlığı hem de ekonomik sıkıntılar nedeniyle Trabzon’a gelişini erteleyen Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, dün şehre ayak bastı. Hacıosmanoğlu’nun Trabzon’a gelişiyle tesislerde hareketlilik yaşandı. Bordo-Mavili kulübün başkanının bugün önce Teknik Direktör Ersun Yanal ile ardından da yönetimiyle bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağı kaydedildi. Yapılacak toplantının ana gündem maddesinin transfer olacağı belirtildi.

Hacıosmanoğlu’nun yaklaşık bir haftadır yurt dışında futbolcu izleyen Ersun Yanal'dan hazırladığı transfer raporunu alacağı ve bu anlamda gelecek sezonki yol haritasını da büyük oranda belirleyeceği öğrenildi. Hacıosmanoğlu ile bir araya gelmesi beklenen Yanal'ın gidecek oyuncular hakkındaki raporunu ise gelecek haftalarda vereceği belirtildi. Yanal ile yapacağı toplantıda kaç oyuncu isteyeceğini de soracak olan Hacıosmanoğlu, ardından yönetimiyle bir araya gelecek.

Öte yandan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Yargıtay kararından sonra yönetim kurulu ile bir araya gelerek yaşanan son gelişmeleri yerinde değerlendirecek. Camianın kongre ısrarı istemi karşısında nasıl bir tavır sergileyeceği merakla beklenen Hacıosmanoğlu, yönetim kurulunun da fikirlerini alarak yol haritasını belirleyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap