SON DAKİKA



Haber > Spor > Geleceğin yıldızları burada yetişiyor

Geleceğin yıldızları burada yetişiyor

08 Ağustos 2023 Salı - 14:32




Trabzon ve Türk futboluna birçok oyuncu kazandıran Ortahisar Kanuni FK yaz futbol okulu yeni yıldızları keşfetmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor





TRABZON 1. Amatör Küme ekiplerinden Ortahisar Kanuni FK yaz futbol okulu faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Bugüne kadar birçok oyuncuyu amatör ve profesyonel takımlarına kazandıran Trabzon’un en iddialı altyapılarından birine sahip olan Ortahisar Kanuni FK yaz futbol kursuna teknik direktör Kamil Aydın ve Futbol Şube Sorumlusu Murathan Aydın gözetiminde devam ediyor. ASKF sahasında çalışmalarını sürdüren mavi-beyazlılar, idmanlarını  Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri gerçekleştiriliyor.

YAZ Futbol okulu ile ilgili Karadeniz’e konuşan Futbol Şube Sorumlusu Murathan Aydın; “ Yaz başında beri çok yoğun tempoda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 100’ün üzerinden sporcumuz var. Bu oyuncuların hem zihinsel, hem de sportif açıdan gelişimlerini sağlarken hem de çocukları internet bağımlılığından kurtararak takım sporu yapmalarını sağlıyoruz. Şuana kadar olan süreçte gözlemlediğimiz potansiyeli çok yüksek oyuncular var. Bu oyuncularımızın  gelişimini yakından takip ediyoruz. Ben inanıyorum ki Trabzon ve Türk futboluna yeni yıldızlar sunacağız” dedi.

FUTBOL okulunda öne çıkan futbolcu adaylarını takımlarına katacaklarını söyleyen Aydın; “ 2010-2017 doğumlu oyuncularımız arasında potansiyeline inandığımız ve gelecek vaat edeceğini düşündüğümüz oyuncularımızı alt yaş kategorilerimizdeki takımlarımıza kazandırıyoruz. Bilindiği üzere Ortahisar Kanuni FK bugüne kadar öz kaynak düzeninden takım oluşturmuş ve bunlarla amatör liglerde yarışmıştır. Bu sezonda yine kendi altyapımızda yetişen  oyuncularımız ile birlikte liglerde mücadele edeceğiz” diye konuştu.




HABER: İSMAL DÜZGÜN
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap