SON DAKİKA



Haber > Spor > Gel bakalım Fener!

Gel bakalım Fener!

22 Nisan 2016 Cuma - 06:32




Karadeniz, sezonun son büyük maçı için geri sayımda. Bordo-Mavili ekibin futbolcuları, taraftardan özür dilemek için ezeli rakibini gözüne kestirdi.





Trabzonspor’da sezonun son büyük maçı olan Fenerbahçe karşılaşması öncesinde takım da, kent de iyice havaya girmiş durumda. Özellikle Bordo-Mavili oyuncular, bu 90 dakikaya çok büyük değer veriyor. Bunun sebebi, hem geride kalan sezonda ortaya konan kötü performansı unutturmak hem de 1 yıla yaklaşan büyük maç hasretini sonlandırmak. Teknik direktör Hami Mandıralı ve ekibi, antrenmanları basına-taraftara kapatıp ezeli rakibe hazırlanırken, son çalışmalarda futbolcuların gösterdiği istekli tutum ve bunun paralelinde verilen galibiyet sözleri, takımın enerjisini yükseltiyor.

‘Unutturacağız’

Her fırsatta Fenerbahçe maçının Trabzon kenti için ve sezon bitimi anlamında öneminden bahseden Hami Mandıralı’ya yıldızların verdiği karşılık, onların motivasyonunu gözler önüne serer nitelikte. Edinilen bilgiye göre, antrenmanlarda Mandıralı’nın bire bir konuştuğu Bordo-Mavili oyuncular, “Hocam, biz bu maçın kent için ne anlam ifade ettiğini çok iyi biliyoruz. Gerçekten de anlatmana gerek bile yok. Bu zamana kadar sıkıntılı sonuçlar aldık ama unutturmak için önümüzdeki bu fırsatı kaçırmayacağız” karşılığını veriyor. Günde çift idmanla hazırlanan Trabzonspor’da Mandıralı’nın kadrosunu son ana kadar gizli tutacağı ve bu sayede rekabeti artırmayı planladığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap