SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ın gol silahları

Galatasaray'ın gol silahları

24 Eylül 2015 Perşembe - 15:14




Sarı-Kırmızılı ekibin Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Podolski, Umut ve Sinan’dan birini Gaziantep maçında forvet hattında görev vermesi bekleniyor.





Galatasaray'da Burak Yılmaz'ın sakatlığından sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, forvet için 3 adaydan birini tercih edecek. Cumartesi günü TT Arena'da Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Sarı-Kırmızılılarda Lukas Podolski, Umut Bulut ve Sinan Gümüş forma için mücadele ediyor. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, antrenmanlarda Umut Bulut'u forvette denerken, tecrübeli futbolcunun sezon başı istatistikleri pek de iç açıcı değil.  

Hamzaoğlu'nun bir diğer seçeneği ise Lukas Podolski. Alman yıldız, sezon öncesi Avusturya kampında bazı maçlarda tek forvet olarak görev yapmış ve başarılı bir performans ortaya koymuştu. Podolski, 5 Süper Lig maçında 2 gol attı.

Sarı kırmızılı ekibin genç yeteneği Sinan Gümüş ise teknik ekip tarafından yakından takip ediliyor. Antrenmanlarda ilk 11'de şans bulan Sinan, kanatta etkili olmasından dolayı forvet için sürpriz isim konumunda. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap