SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'ın transferleri değerlerini katladı!

Galatasaray'ın transferleri değerlerini katladı!

17 Aralık 2021 Cuma - 14:55




Sezon başında kadrosuna genç ve gelecek vadeden isimleri katan Galatasaray'ın yeni transferleri değerlerini katladı. İşte Cicaldau, Morutan, Nelsson, Boey ve Berkan Kutlu'nun piyasa değerlerindeki o değişim...





Galatasaray, sezon başında hem genç hem de gelecek vadeden isimleri kadrosuna katmıştı. Sarı-kırmızılıların sezon başında takımı gençleştirirken aldığı isimler, Transfermarkt'a göre değerlerini artırdı.

Sabah'ta yer alan habere göre Olimpiu Morutan 2.8 milyon euro'dan 4 milyon euro'ya çıkarken, vatandaşı Cicaldau ise 6.5 milyon euro'luk değerini 10 milyon euro seviyesine yükseltti.

Danimarkalı stoper Victor Nelsson, 3.5 milyon euro'dan 7 milyon euro'ya, Berkan Kutlu ise 3.3 milyon euro'dan 5 milyon euro'ya ulaştı.

Sakatlıklarla boğuşan sarı-kırmızılıların Kamerunlu sağ beki Sacha Boey'un Rennes'den geldiğinde 2.5 milyon euro olan değeri de 4 milyon euro'ya yükseldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap