SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'da Kadıköy hazırlığı  

Galatasaray'da Kadıköy hazırlığı  

06 Ekim 2015 Salı - 14:15




Ligdeki iyi gidişatla birlikte keyifler yerine gelen Sarı-Kırmızılılarda başkan Dursun Özbek, futbolcuların primlerini yatırırken Fenerbahçe maçına is





Galatasaray’da Başkan Dursun Özbek ve yönetimi, takıma prim ve ödeme jesti yaptı. Sarı-Kırmızılılarda elde edilen Gaziantepspor ve Başakşehir maçlarının galibiyet primleri başkan Özbek’in onayı ile iki katına çıkarılarak oyunculara 40’ar bin lira olarak dağıtıldı. Yönetimin asıl sürprizinin ise 9. haftada Kadıköy’de oynanacak olan Fenerbahçe derbisi olduğu ortaya çıktı. 

Galatasaraylı futbolcuların 25 Ekim’de oynanacak derbiyi zaferle tamamlaması halinde yönetimin, 40 bin liralık derbi primini de iki katına çıkarma hazırlığı içinde olduğu belirtildi. Yani Sarı-Kırmızılılar 16 yıllık galibiyet özlemine son verip Fenerbahçe’yi deplasmanda yenerse, futbolcular ceplerine 80’er bin TL prim koyacak. 

Bu arada Galatasaray yönetimi, Kazakistan deplasmanı öncesinde futbolcuların ağustos ve eylül ayını kapsayan 11 milyon Euro’luk transfer taksitlerinin tamamını hesaplarına yatırdı. Böylece UEFA’ya gönderilecek ‘borçsuzluk’ kağıdı da imzalatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap