SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'a Kötü Haber

Galatasaray'a Kötü Haber

06 Şubat 2024 Salı - 11:02




Galatasaray'dan yıldız isim için kötü haber: '1 ay yok'





Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele eden Fas'ta yer alan ve İstanbul'a geri dönen Hakim Ziyech için Galatasaray'dan açıklama geldi.

Afrika Kupası'nda Fas Milli Takımı ile mücadele eden Galatasaraylı Hakim Ziyech, takımının elenmesinin ardından Türkiye'ye döndü. Uzun süre Arap takımlarıyla anılan ve ayrılmayı düşünen yıldız futbolcunun, sezonu Galatasaray'da tamamlama kararı aldığı ifade edildi.

Ayrıca Afrika Uluslar Kupası’nda ülkesinin elenmesi sonrası Türkiye’ye dönen Hakim Ziyech’in sağlık durumuyla ilgili Galatasaray’dan açıklama yapıldı.

Sarı-kırmızılılardan konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Afrika Kupası’nda ülkesi Fas’ın Zambiya ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve oyuna devam edemeyen futbolcumuz Hakim Ziyech, ülkesinin turnuvadan elenmesinin ardından 3 Şubat Cumartesi günü İstanbul’da takıma katılmış, 4 Şubat Pazar günü yapılan tetkiklerinde ayak bileği distorsiyonu (ileri derece burkulma ve dönme) sonucu sol ayak bileğinde iç yan bağ, dış yan bağ ve sindezmozunda gerilme ve zorlanma, ayak bileğini oluşturan kemiklerde ise kemik ödemi tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

Sahalara ne zaman dönecek?

Faslı oyuncunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap