SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray'a Barcelona'dan kaleci antrenörü! Ricard Segarra iddiası...

Galatasaray'a Barcelona'dan kaleci antrenörü! Ricard Segarra iddiası...

14 Ocak 2022 Cuma - 19:12




Galatasaray'da Domenec Torrent'in ekibinde yer alacak kaleci antrenörü belli oldu. Sarı kırmızılı ekipte Barcelona altyapısında uzun yıllar görev yapan Ricard Segarra çalışacak.





Fatih Terim ile yolların ayrılmasından sonra hoca sorununu Domènec Torrent ile çözüme kavuşturan Galatasaray'da İspanyol hocanın ekibi belli oluyor.

Ajansspor'un haberine göre; Fatih Terim'in yardımcıları ile de yollarını ayıran Galatasaray'da Torrent'in ekibine girecek kaleci antrenörü belli oldu.

Ricard Segarra ile anlaşma sağlandı

Sarı kırmızılılar, kaleci antrenörlüğü görevi için Ricard Segarra ile anlaşma sağladı.

18 yıl boyunca Barcelona'nın altyapısında çeşitli yaş gruplarını çalıştıran 52 yaşındaki antrenör bugün Florya'da olacak.


Fadıl Koşutan için karar verilmedi

Galatasaray'da 2013 yılından beri görev alan kaleci antrenörü Fadıl Koşutan hakkında henüz karar verilmedi. Koşutan dünkü antrenmanda yerini aldı.

47 yaşındaki Koşutan, sarı kırmızılı takımda Fatih Terim, Hamza Hamzaoğlu, Jan Olde Riekerink, Roberto Mancini, Igor Tudor, Mustafa Denizli, Cesare Prandelli ile çalıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap