SON DAKİKA



Haber > Spor > Galatasaray, Icardi transferini KAP'a bildirdi! Bonservisi ve maaşı...

Galatasaray, Icardi transferini KAP'a bildirdi! Bonservisi ve maaşı...

30 Temmuz 2023 Pazar - 16:00




Galatasaray, Mauro Icardi transferinin detaylarını KAP'a bildirdi. Arjantinli futbolcu için PSG'ye 10 milyon euro bonservis(4 yıla yayılmış şekilde) ödenecek. 3 yıllık sözleşme imzalayan Icardi ise sezon başına 6 milyon euro alacak.





Galatasaray'ın KAP'a yapılan açıklamada; "Profesyonel futbolcu Mauro Emanuel Icardi Rivero ve kulübü SAS Paris Saint Germain Football ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne, 4 sezona yayılmış taksitlerle, 10.000.000 EUR transfer bedeli ödenecektir. Futbolcu ile 2023-2024 sezonundan başlayarak 3 sezon için anlaşmaya varılmış olup her bir Futbol sezonu için net 6.000.000 EUR sezonluk ücret ödenecektir." ifadeleri kullanıldı.

"TÜRKİYE'YE EZBERLETTİĞİN ŞARKIYI AVRUPA'YA DİNLETME ZAMANI"

Galatasaray'dan yapılan videolu paylaşımda ise piyano, keman, kanunve saksafon eşliğinde 'Aşkın Olayım' çalındı. Paylaşım; "Tüm Türkiye'ye ezberlettiği şarkıyı şimdi Avrupa'ya dinletme zamanı...Yuvana hoş geldin Mauro Icardi!" notuyla paylaşıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap