SON DAKİKA



Haber > Spor > Fuat Küçük; ''Mehmet Ali Yılmaz gitti Trabzonspor’un gücü bitti''

Fuat Küçük; ''Mehmet Ali Yılmaz gitti Trabzonspor’un gücü bitti''

Karadeniz Özel

30 Haziran 2020 Salı - 10:55




ASKF yöneticisi ve Trabzonspor eski yöneticilerinden Fuat Küçük son dönem Bordo-Mavili kulüp üzerine oynanan oyunları bu sözlerle özetledi...





“İki bin yılından sonra masada büyük bir güç kaybettik. Hatırlıyorum, bir maçta Trabzonspor’un hakkı yendi. Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz, masaya yumruğunu vurdu. Hilmi Ok o gece istifa etti.

Onursal Başkanımız’ın, Avni Aker’de teknik direktörünün sırtına küçük bir taş geldiği için maçı tatil ettiren F.Bahçe’yi masada nasıl hükmen mağlup ettirdiğini, kupalardan 1 yıl men cezası aldırdığını iyi biliyoruz. Böylesine önemli bir değerimizi küstürenler şimdi nerede acaba?”

Trabzon ASKF Yönetim Kurulu Üyesi, Gülbaharhatun Spor Kulübü eski başkanlarından ve Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz döneminin yöneticilerinden Fuat Küçük, Trabzonspor’un şampiyonluk yolunda uğradığı haksızlıklara sessiz kalanlara tepki gösterdi. Karadeniz’den Fatih Saygın’a konuşan Küçük şunları söyledi:
“Son dönem üzerimize açık oyunlar oynanıyor. Bunu tüm Türkiye görüyor. Ancak bunlara gerekli tepkiyi gösteremiyoruz. Ligde bugüne kadar 17 puanımız hakem hataları sonrası gasp edildi. Trabzonspor’un hakkını savunmak siyasete ağırlığını koymakla olur. Yoksa siyasi veya devlet makamlarında oturmakla değil. Ahmet Kaya ve Hüseyin Örs dışında siyasette Trabzonspor’un hakkını savunan yok. Yaşanan bunca haksızlığa bir tek Onursal Başkanımız tepki gösteriyor. Zaten onun dışındakileri de kamuoyu ciddiye almıyor. Nerede bu eski başkanlar? İnsanlar, çocuklar yıllardır ağlıyor. Bu insanların sesini kim duyacak?

MEHMET ALİ YILMAZ O MASALARI BAŞLARINA GEÇİRMEDİ Mİ?

Trabzonspor 2000 yılından sonra masada büyük güç kaybetti. Ağırlığı kalmadı. Hatırlıyorum bir maçta Trabzonspor’un hakkı yendi. Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz o gece MHK Başkanı rahmetli Hilmi Ok’u istifa ettirdi.

Avni Aker’de teknik direktörünün sırtına küçük bir taş gelen Fenerbahçe maçı tatil ettirdi. Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz masada yumruğunu vurup, Fenerbahçe’nin hükmen yenik sayılmasını ve kupalardan 1 yıl men cezası almasını sağladı. Bunları gören, yaşayan ben, şimdiki duruma üzülüyorum ve soruyorum: Mehmet Ali Yılmaz gibi bir değeri bu şehirden küstürenler neredesiniz acaba?”

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap