SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına'dan miniklere ziyaret

Fırtına'dan miniklere ziyaret

26 Mart 2014 Çarşamba - 16:45




Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı ile futbolcular Emre Güral ve Yusuf Erdoğan bir kreşi ziyaret ederek, miniklerle bir araya geldiler.





Minik çocuklar tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Mandıralı, Emre ve Yusuf’a kreş yetkilileri tarafından çiçek verildi. Hami Mandıralı, Emre ve Yusuf daha sonra çocuklarla birlikte bol bol vakit geçirip, basın mensuplarına görüntü verdi. BOSİNGWA'DAN AÇIKLAMA Trabzonspor'un Portekizli futbolcusu Bosingwa kulübün resmi internet sitesinde açıklama yaptı. Tecrübeli futbolcu, "İzinli olduğum, Türkiye sınırları içinde olmadığım 25 Mart 2014 Salı günü yayınlanan bir gazetede, benim ağzımdan bazı açıklamalar yayınlanmıştır. Bu açıklamaların tamamı ile gerçek dışıdır. Bırakın Türkiye’de, kendi ülkem Portekiz’de de, İngiltere’de de hiçbir medya kuruluşuna açıklama yapmadım. Baştan sona hayal ürünü olan bu haberi yapanlarla ilgili avukatlarım hukuki işlemlere başlamıştır" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap