SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına Zamanı

Fırtına Zamanı

29 Eylül 2016 Perşembe - 09:14




Konyaspor galibiyetini yeniden doğuş olarak yorumlayan Bordo-Mavililer, Karabük engelini de üç puanla aşarak fırtınalı günleri başlatmak istiyor. Yana





Trabzonspor’da Kardemir Karabükspor maçı öncesi tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor karşısında alınan galibiyeti yeniden doğuş ve güzel günlerin başlangıcı olarak yorumlayan Bordo-Mavililer, Karabük karşısında da aynı hırs ve isteği sahaya yansıtarak üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor. Taraftarların beklediği ‘Fırtına’yı geri getirmek isteyen teknik heyet ve futbolcular Karabük’e kilitlenmiş durumda. 

Konya galibiyeti sonrası yapılan antrenmanlarda futbolcularına rehavet uyarısı yapan teknik direktör Ersun Yanal, “Üç maç üst üste yenilince nasıl her şey bitmediyse bir galibiyetle de rahatlamadık. Bu yükselişimizi sürdürmek zorundayız. Son maçtaki olumlu havayı genele yaymamız gerekiyor. Artık herkes daha dikkatli olmak zorunda” diyerek uyarılarda bulundu. Öte yandan Karadeniz ekibi Karabük maçının ardından verilecek olan milli araya moralli girmek istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap