SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına öncesi sessizlik!

Fırtına öncesi sessizlik!

28 Ağustos 2015 Cuma - 09:08








Yıllardır Giresunspor’u takip eden ve Çotanakların Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ’ı yakından tanıyan biri olarak şunu açık yüreklilikle söyleyeyim; Giresunspor’da çok yakında bazı taşlar yerinden oynayabilir! Sezonun daha ikinci haftası geride kalmışken Bozbağ’ın hafta içerisinde yaptığı açıklamaları Giresunspor’da görev yapan herkesin fazlasıyla dikkate alması gerekiyor. Zira yeşil beyazlı kulübü kapanmaktan kurtarıp bugünlere taşıyan ve geleceğe güvenle bakmasını sağlayan Bozbağ’ın, mevzu Giresunspor’un menfaatleri olunca gözünün kara olduğu çok iyi bilinir.

Bozbağ’ın kanayan yaraya neşteri ne zaman ve nerede vuracağını çok iyi bildiğine de geçmişte fazlasıyla şahit olduk. Bu yazdıklarımdan Giresunspor’da çok büyük problemler olduğu çıkarılmasın sakın! Olmadığı da çıkarılmasın! Sadece Mustafa Bozbağ’ın durduk yere sezonun daha ikinci haftası geride kalmışken kolay kolay böyle bir açıklama yapmayacağı gerçeği göz ardı edilmemeli. Başkan iki gün önce bazı uyarılarda bulundu ise takım içerisinde Giresunspor’un menfaatlerine ters düşen mutlaka bir eksiklik görmüştür.

Ve Başkanın bu konuda üstü kapalı olarak yaptığı uyarılar muhatapları tarafından fazlasıyla dikkate alınmalıdır. Aksi halde bundan sonraki süreçte Giresunspor’da her an olağanüstü bir gelişme yaşanırsa kimse şaşırmasın. O nedenle bu mesaj kime ya da kimlere verildi ise herkes aklını başına almalı ve işine daha sıkı sarılmalıdır. Benimkisi sadece bir dost tavsiyesi. ‘Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna bile az’ misali. Bekleyin ve görün.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap