SON DAKİKA



Haber > Spor > Fırtına kayıplarda!

Fırtına kayıplarda!

19 Ekim 2015 Pazartesi - 21:56




Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor'u konuk etti.





MERSİN İDMANYURDU: 3  - TRABZONSPOR: 2

Goller: 26', 40' Nakoulma, 61' Vederson (Mersin İdmanyurdu), 75' Cardozo, 90' Mbia (Trabzonspor)

STAT: Mersin Stadyumu

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Asım Yusuf Öz, Fevzi Demirhan

MERSİN İDMANYURDU: Muammer, Serkan Balcı, Vederson, Sadiku, Servet Çetin, Murat Ceylan, Khalili, Oktay, Nakoulma, Pedriel, Welliton
YEDEKLER: Nihat, Tita, Mitrovic, Sinan Kaloğlu, Mehmet Taş, Eren, Nurullah
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz

TRABZONSPOR: Esteban, Salih, Cavanda, Aykut, Franco, Stephane Mbia, Medjani, Özer, Yusuf, Marco Marin, Cardozo
YEDEKLER: Yavuz, Aytaç, Okay, Sefa, Musa, Mustafa
TEKNİK DİREKTÖR: Şota Arveladze

***

- Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.

- 90' Gol! Mbia. Sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına sert ortasında penaltı noktası yakınlarındaki Mbia, topa yükseldi ve etkili kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

- 90' Yine sağ kanattan gelişen Trabzonspor atağında Özer'in ceza alanına ortasında Servet topu uzaklaştırdı.

- 88' Mersin İY takımında ise Murat Ceylan'ın yerine Mehmet Taş oyunda.

- 87' Trabzonspor'da Salih Dursun'un yerine Aytaç Kara oyunda.

- 83' Gelişen Trabzonspor atağında Cavanda'nın ceza alanı dışından kaleye şutunda top kaleci Muammer'de kaldı.

- 76' DİREK! Trabzspor, 3. kez direğe takıldı. Özer'in ceza alanı dışından kaleye etkili şutunda Muammer'i geçen top üst direkten döndü.

- 75' Gol. Cardozo. Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Marin'in ceza alanına ortasında savunmanın karşıladığı topa Salih, gelişine çok sert vurdu. Cardozo, gelen sert topa kafa vuruşunu yaparak topu ağlara gönderdi.

- 74' Mersin İY takımında Gökçek Vederson, itirazdan dolayı sarı kart gördü.

- 68' DİREK! Trabzonspor atağında ceza alanının hemen dışında topla buluşan Cavanda'nın kaleye şutunda Muammer'in müdahale ettiği top direkten kornere gitti.

- 67' Mersin İY takımında ise Welliton'un yerine Milan Mitrovic oyunda.

- 66' Trabzonspor'da Douglas'ın yerine Okay Yokuşlu oyunda.

- 62' Mersin İY 10 kişi kaldı. Ricardo Pedriel, topsuz alanda Mbia'ya yaptığı hareketin ardından önce ikinci sarı ve ardından kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

- 61' Gol! Vederson.

- 59' Mersin İY yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Sefa, Pedriel'e yaptığı sert faulün ardından sarı kart gördü.

- 53' İkinci yarıda Trabzonspor daha etkili olan taraf. Gelişen atakta Mbia'nın kaleye sert şutunda top yandan dışarıya gitti.

- 49' Etkili gelişen bir başka Trabzonspor atağında Özer'in pasında Marin, ceza alanına ortasını yaptı ama Cardozo'dan önce kaleci Muammer topu yumrukladı. Aynı anda ofsayt bayrağı da kalktı.

- 46' Trabzonspor'da Yusuf Erdoğan'ın yerine Sefa Yılmaz ikinci yarıda oyunda.

- İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.

- 44' Sol kanattan gelişen Mersin İY atağında Vederson'un ceza alanına ortasında kaleci Esteban topun sahibi oldu.

- 40' Gol! Prejuce Nakoulma.Kullanılan serbest vuruşta Vederson'un ceza alanına ortasında Cavanda'nın ters vuruşunu kaleci Esteban çeldi ama boşta kalan topu Nakoulma ağlara göndermeyi başardı.

- 39' Gelişen Mersin İY atağında Nakoulma, rakip yarı alanın ilk metrelerinde sol çaprazda Douglas'ın darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş. Douglas sarı kart gördü.

- 35' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Khalili'nin ceza alanına ortasında Trabzonspor savunması topu uzaklaştırdı.

- 31' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Cavanda'nın doğrudan kaleye gönderdiği top yandan dışarıya gitti.

- 26' Gol! Nakoulma.Trabzonspor savunmasında sol bekte görev yapan Cavanda, topu Pedriel'e kaybetti. Pedriel'in ortasında Welliton'un indirdiği topa penaltı noktası yakınlarındaki Nakoulma gelişine çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi.

- 25' Kullanılan serbest vuruşta Marin'in ceza alanına ortasında Özer'in kafayla aşırttığı topu Medjani ağlara gönderdi ama yardımcı hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

- 24' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Yusuf'u formasından çeken Serkan Balcı sarı kart gördü. Trabzonspor serbest vuruş kullanacak.

- 21' Mersin İY karşı atağında savunma arkasına sarkan Nakoulma'ya atılan uzun topta Nakoulma zor da olsa topu içeriye çevirdi. Savunmanın müdahale ettiği topa gerilerden gelen Vederson vurdu ama top üstten dışarıya gitti.

- 17' Ev sahibi ekipte Khalili, rakip yarı alanda buluştuğu topla ceza alanı ön bölümüne kadar gitti ama Medjani'nin baskısı altında topu kaybetti. Khalili, bu pozisyonda faul de bekledi ama oyun devam etti.

- 11' Mersin İY atağında Vederson, rakip yarı alanın ilk metrelerinde rakibinden aldığı darbeyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

- 7' Sağ kanattan gelişen Mersin İY atağına Serkan'ın ceza alanına ortasında savunmada Salih topu karşıladı.

- 4' Sağ kanatta topla buluşan Özer'in ceza alanına ortasında savunmanın karşıladığı topa Yusuf, ceza alanı dışından çok sert vurdu. Muammer'in parmaklarının ucuyla dokunduğu top üst direğe çarpıp kornere gitti.

- 2' Sol kanattan gelişen Trabzonspor atağında Marin'in ceza alanına ortasında topa hamle yapan Medjani, rakibine faul yaptı.

- Ve karşılaşma başladı.

***

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap