SON DAKİKA



Haber > Spor > Firmino Süper Lig yolunda

Firmino Süper Lig yolunda

01 Mart 2023 Çarşamba - 11:34




Liverpool ile sözleşmesi sona erecek olan Brezilyalı golcünün sarı-kırmızılı takımın gündemine girdiği öne sürüldü.





Süper Lig'de en yakın rakibi Fenerbahçe'nin altı puan önünde liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarına şimdiden başladı.

Geçtğimiz günlerde başarılı sağ beki Sacha Boey'in sözleşmesini uzatmak için oyuncunun menajerliğini yapan Rogon firmasıyla masaya oturan sarı-kırmızılı takımda gündeme sürpriz bir ismin geldiği öne sürüldü.

Sözleşmesi sona eriyor

Sportcell'de yer alan habere göre Rogon bu görüşmede dünyaca ünlü Brezilyalı oyuncusu Roberto Firmino'yu Galatasaray'a önerdi. 31 yaşındaki oyuncunun kontratının sezon sonunda bitecek olması da iddiaları güçlendirdi. Bu sezon Liverpool formasıyla tüm kulvarlarda 25 maça çıkan 31 yaşındaki oyuncu bu maçlara dokuz gol ve dört asist sığdırmıştı.

Firmino görüşmeyi kabul etti!


Haberde, Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Firmino'yu kadrosuna katmak istediği ve Brezilyalı golcüyle yaz transfer döneminden önce sözleşme imzalamak istediği belirtildi.

Firmino, sarı-kırmızılı yönetimin görüşme talebini kabul ettiği ve transfere sıcak baktığı aktarıldı.

31 yaşındaki golcü futbolcunun 30 Haziran 2023 tarihinde sözleşmesi bitiyor. 2015 Temmuz ayında Hoffenheim'dan 41 milyon euro bonservis bedeliyle Liverpool'a transfer olan Roberto Firmino çıktığı 352 maçta 107 gol kaydetti ve 78 asist yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap