SON DAKİKA



Haber > Spor > Finale çok yaklaştı

Finale çok yaklaştı

26 Nisan 2015 Pazar - 11:45








Zorlu ve sıkıntılı bir dönemin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde play-off’ta kritik bir haftayı güzelliklerle kapattık. Final niteliği taşıyan Zağnosspor-Maçkaspor mücadelesinde özellikle saha içi ve tribünlerde yaşanan dostluk görüntüleri herkesin özlediği ve beklediği sahnelerdi. Kavgayı gürültüyü bir kenara bırakırsak, kaybedenin kazananı alkışladığı, kazananın da rakibine saygı duyduğu bir mücadele izledik. İşte gerçek final, işte gerçek Trabzon bu olmalı. Bu tabloda emeği geçen herkesi yürekten kutluyorum. Özellikle de her iki takım taraftarlarını. Sezonun en önemli maçına gelirsek...

Maçkaspor özellikle ilk yarısında etkili oynadığı karşılaşmada mücadelenin belki de en net pozisyonunda iki fırsatı da değerlendiremedi. Bu pozisyon maçın kırılma anı oldu. Pozisyonun ardından oyundaki kontrolü eline alan Zağnosspor, ikinci yarının hemen başında rakibinin nefes almasına izin vermeden golü buldu. Belki de erken gol olmasaydı, maç çok daha zorlu geçecekti Zağnosspor için. Ancak golün ardından hem kaçan fırsatın verdiği demoralize hem de ikinci yarıda yenen şok gol Maçkaspor’un oyundan düşmesine neden oldu.

Ve bölgesel lig avantajını rakibine kaptırdı. Belki futbol olarak tam tadı almadık. Ama özellikle Yavuz Selim sahasının kenarlarını tıklım tıklım dolduran futbolseverler, Yavuz Selim gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi. Bir pencere de play-off’un genç ekiplerine açmak istiyorum. Hekimoğlu Doğanspor, Telekomspor ve Akçaabat Sebatspor kuşkusuz play-off’un renkli takımları oldu. Gençler son haftaya kadar kalitelerini ortaya koyarak tebrikleri hak ettiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap