SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'den TFF'ye sert mektup

Fenerbahçe'den TFF'ye sert mektup

27 Ocak 2024 Cumartesi - 23:33




Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'na 7 soru yöneltilen bir mektup yolladı.





Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) 7 soru yöneltilen açık bir mektup yolladı. Sarı-Lacivertli kulüp, mektupta Fenerbahçe - Samsunspor ve Galatasaray - İstanbulspor maçlarına hakem Bahattin Şimşek'in atanmasının üstünde dururken; aynı zamanda Galatasaray'ın İstanbulspor maçında Kerem Aktürkoğlu ile frikikten attığı gol sırasında yanlış baraj kurdurulduğu iddiasında bulundu.

Fenerbahçe'nin TFF'ye sorduğu sorular şu şekilde:

1- "Bahattin Şimşek Fenerbahçe-Samsunspor maçında infial yaratan kararından sonra hangi dayanakla birkaç gün sonraki Galatasaray maçına atanmıştır?



2- Galatasaray-İstanbulspor maçında görmezden gelinen ve uygulanmayan faul kararı Fenerbahçe maçında neden uygulanmıştır?
3- Futbolda kurallar renkler özelinde farklı mı uygulanmaktadır?
4- Maçın 67. dakikasında sadece Mauro Icardi'nin ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü 4.30" incelenmişken, 5 dakika uzatma vermek yeterli midir?
5- Maç o an 2-1 Galatasaray'ın üstünlüğüyle değil de 1-1 berabere olsaydı hakem Bahattin Şimşek müsabakaya yine 5 dakika mı ilave edecekti?
6- Sadece bir maçta yapılan üç bariz hatalı müdahaleye dair tüm kamuoyu sorgulama yaparken Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu'nun yorumu, görüşü, değerlendirmesi ne olmuştur?



7- İki takım arasında hakemlerin standartsız kararları dolayısıyla yaşanan bu adaletsizlik karşısında tutumunuz ne olacaktır?
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
TFF

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap