SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe'den Tevez atağı!

Fenerbahçe'den Tevez atağı!

14 Haziran 2015 Pazar - 12:26




Kombine, forma sponsorluğu, TV gelirleri ve Fenerium gibi tüm kaynaklar futbola aktarılacak. Bu çerçevede ilk hedef Carlos Tevez.





Fenerbahçe Tevez'i istiyor. Avrupa'dan men cezasının kulüp kasasında yarattığı ağır tahribatı en aza indirmek için geçen sezonu sadece Diego Ribas hamlesiyle tamamlayan Fenerbahçe’de başkan Aziz Yıldırım transfer için düğmeye bastı. 

Hem Şampiyonlar Ligi hem de Süper Lig’de başarıya ulaşmak adına hiçbir masraftan kaçınmak istemeyen sarı-lacivertlilerin bir numarası, sportif direktör Terraneo’nun ardından takımın başına da Vitor Pereira’yı getirdi.  Terraneo’yla birlikte aynı uçakla İngiltere’ye giden başkan, kulübün tüm gelir kalemlerini futbol takımına yönlendirme kararı aldı. Uluslararası düzeyde isimleri bünyeye katmak için kesenin ağzını açmak zorunda kalan Yıldırım, kombine, bilet, forma sponsorluğı, yayın gelirleri ve Fenerium gibi önemli kaynakların hepsini A Takım’a yönlendirecek. Bu bağlamda çıtayı en yükseğe koyan sarı-lacivertlilerin bir numarası gözünü Carlos Tevez’e dikti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap