SON DAKİKA



Haber > Spor > Fenerbahçe aradığı 6 numarayı buldu

Fenerbahçe aradığı 6 numarayı buldu

09 Şubat 2024 Cuma - 11:20




Fenerbahçe bir orta saha ile daha, anlaşmayı açıkladı.





Devre arasında Bonucci, Krunic ve Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna katan Kanarya, İsmail Kartal'ın talepleri doğrultusunda bir de orta saha oyuncusu istiyor. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin yeni orta sahasını da duyurdular. İşte son dakika haberinin detayları…

Süper Lig'de futbol heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Ligde İsmail Kartal yönetiminde yoluna devam eden Fenerbahçe, transferde de hareketli günler geçiriyor.

Devre arasında birçok oyuncusuyla yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, önemli takviyelerle kadrosunu da güçlendirdi.Tecrübeli savunmacı Leonardo Bonucci'yi 6 aylığına transfer eden Fenerbahçe, Rade Krunic'i de orta sahaya transfer etti.Bu iki oyuncunun yanı sıra savunmaya bir de yerli takviyesi yapan Kanarya, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü kadrosuna kattı.Bu isimlerin yanı sıra bir de yerli golcü takviyesi yapacak olan Fenerbahçe, Karagümrük'te forma giyen Serdar Dursun'u yeniden transfer edecek.Öte yandan Miguel Crespo, Samet Akaydin, Emre Mor, Umut Nayir ve Bartuğ Elmaz gibi oyuncularla da yollar ayrıldı.

ORTA SAHAYA YENİ TAKVİYE 

Şampiyonluk yolunda hata yapmak istemeyen Kanarya, Fred'in sakatlığının ardından orta sahaya Rade Krunic'i transfer etmişti.

ORTA SAHAYA YENİ TAKVİYE 

Krunic'in ardından orta sahada bir yeni oyuncu daha isteyen İsmail Kartal, yönetime raporunu da iletti.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler, Marsilya'da forma giyen Pape Gueye'yi kiralık olarak transfer etmek istiyor. Tutto Mercato'ya göre; sarı-lacivertli ekibin Senegalli oyuncuyu transferde avantajlı olduğunu belirtiliyor.

Oyuncuyu kiralamak isteyen Fenerbahçe, devre arası transfer dönemi bitmeden bu transfere nokta koymanın peşinde.

İtalyan basınındaki haberde yıldız oyuncunun kariyeri açısından sarı-lacivertli ekipte çıkış yapabileceğini belirtildi.

Gueye'nin güncel piyasa değeri 8 milyon Euro. 25 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap