SON DAKİKA



Haber > Spor > Felipe Melo 1.5 yıllığına Galatasaray'a dönebilir!

Felipe Melo 1.5 yıllığına Galatasaray'a dönebilir!

20 Ekim 2021 Çarşamba - 19:38




Brezilya basını Felipe Melo ilgili bir iddia ortaya attı. Brezilya'daki sezonun sonunda Palmeiras ile sözleşmesi bitecek olan Melo, devre arası Galatasaray'a dönebilir.





UOL Esporte'de yer alan habere göre; Galatasaray, devre arası transfer döneminde sözleşmesi bitecek Melo'ya 1.5 yıllık sözleşme önerdi. Melo da jübilesini Galatasaray'da yapmak istediği için bu teklife sıcak bakıyor.

Fatih Terim sezon başında düzenlediği bir toplantıda "Felipe Melo bu kulüp için özel bir oyuncu ve özel bir karakterdi. Ailesi, dini inancı ve futbolundan başka hiçbir tercihi olmayan bir adamdı. Burada çok mutlu oldu. Bazen konuşuyoruz, 'Hazırım' diyor. Hep hazır. 38 yaşında. Bazen bazılarının yaşı yok. Melo da onlardan biri esasında. Hiçbir şey belli olmaz. 'Hoca hazırım' diyor" demişti.

2011-2015 yılları arasında Galatasaray forması giyen 38 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun Galatasaray'da 1.5 yıl oynadıktan sonra futbola nokta koymayı planladığı vurgulandı.

 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap